DEN PRO RODINU

20.května 2024  |   Bc. Olga Kolářová  |   295x  |  

DEN PRO RODINU

Den rodiny je svátek slavící se 15. května, a tak se rozhodla i mateřská škola ve Velkých Pavlovicích tento den oslavit. Oslavu jsme se připravili na úterý 14. května odpoledne. Protože víme, že tu nejlepší radost, štěstí a úsměv na tváři vykouzlí rodičům právě jejich děti, uspořádali jsme na terase mateřské školy vystoupení dětí. A proč na terase školy? Děti tak mají ve školce svůj komfort, zázemí a klid mezi jednotlivými vystoupeními.

Program byl pestrý. Začali jsme dětským muzikálem „Ať žijí duchové“, potom se představily nejmladší děti ze třídy Motýlků se svým „Výletem do ZOO“. Protože máme v naší školičce i kroužek Tančíme moderně a country, zatančily děti svůj program na country hudbu. Nezahálely ani děti ze třídy Sluníček, které vystoupily se svým programem včelích medvídků a mravenečků. U nás cvičíme každý den, tak jsme se rozhodli předvést také rytmické pohybové cvičení s hudbou, do kterého se nadšeně zapojily některé děti ze třídy Kuřátek a Berušek. I folklór je u nás velkou tradicí. Děti z kroužku Sadováček si připravily své krásné krojové vystoupení. Do celého pestrého programu se nám podařilo zapojit všechny děti z pěti tříd. A na závěr vystoupily tyto děti s kytičkou v ruce s písní „Pro mámy a táty“.

Počasí nám přálo, sluníčko krásně svítilo, všechna vystoupení se dětem podařila a pomyslná kytice, poskládaná z jednotlivých vystoupení, byla opravdovou radostí pro všechny.

Naše vystoupení z toho dne naleznete: https://www.youtube.com/watch?v=dl5UjxThGXg&t=15s

nebo na RTVJ video pod názvem:

Mámo, táto, pospíchejte do školky ve Velkých Pavlovicích na Den pro rodinu

Grafika - květina
Aktuality
Zveřejněno: 6.7.2021
Vítáme vás na stránkách MŠ

Máme nové webové stránky!

Zobrazit vše

Grafika - květina
Kontakty

Mateřská škola Velké Pavlovice, V sadech 48, příspěvková organizace

V sadech 930/48,
69106  Velké Pavlovice
IČ: 75020017
777 736 430
ms@velke-pavlovice.cz
t2ck3sq

Zobrazit kontakty a mapu